Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládané sýrové kostky
Tvarůžková pomazánka extra
Vepřové kousky na paprice
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Domácí gyros
Dýňový koláč s polevou
Rýže s kari na smetaně
Čalamáda na špagety
Špagety s cuketou a olivami
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou