Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá buchta s nemletým mákem
Hraběnčin rebarborový koláč
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kuřecí nudličky na nivě
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Těstovinový salát s tuňákem a…
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Topinky se smaženicí
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Rizoto s kuřetem a liškami