Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Minutková kuřecí směs II.
Makrely na roštu
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Skvělá pasta na pizzu
Lívance II.
Španělské „španělské ptáčky“…
Moravská kapsička
Pizza z polenty - zdravě
Třešňový dort s mákem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Ovocné tiramisu do skleničky
Restovaná zelenina se sýrem halloumi