Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slaný řecký koláč
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Cottage na sladko
Francouzská gratinovaná cibulačka
Pečený Pangasius
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Svěží koláč s lesním ovocem
Jehněčí kotlety na bylinkách
Pečená zelenina s kuskusem
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Mexický hrnec s rýží