Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza na plech
Štrůdl se zelím a nivou
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Nivová pomazánka s mascarpone
Kuskus s mletým masem
Cuketové topinky (tousty)
Tuňákový salát s cottage sýrem
Nadýchané špenátové lívance
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake