Kapustová polévka z hovězího vývaru doplněná nezbytnou klobáskou. Báječně si na ní pochutnáte a přitom je natolik vydatná, že vás zasytí jako plnohodnotný hlavní chod.
RADA: Jak na poctivý domácí vývar
RADA: Tipy na polévky, které zaženou i ten největší hlad
Kapustové hamburgery s rajčatovou…
Hovězí vývar
Kapustové drny z pánve
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Pečený losos
Broskvový koláč z listového těsta
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Nakládaný balkánský sýr III.
Hrachová polévka s domácími…
Italská rybí polévka „caciucco“
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Vláčné mrkvové taštičky
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot
Dýňové latte