Dělám těsto velice podobné, místo mléka dávám jen vodu a na 1 tuk 2 lžíce octa, který z těsta uvolní lepek. Těsto si dělám 2 dny dopředu, po dvou dnech jde rozválet či vytáhnout doteninka. dělám z něho jak sladký štrůdl, tak slané šneky či krokodýla. Je naprosto jedinečné. Simča
Začíná jablková sezona,takže i štrudlová, zrovna včera jsem pekla s úspěchem tyto štrudle.Tak dobrou chuť.
Ještě jednu radu,tuky je dobré nastrouhat na hrubém struhadle,nerozehřívat,snáze se to zpracuje.
Postup práce bych p.Anně klidně odpustila,protože si myslím,že není člověk,který by nevěděl jak se dělá štrůdl,závin...,a kdyby se přece jen našel někdo takový,tak je tu spousta dalších návodů.Víc mě zlobí komentáře třeba teď na pizzu-Kovářovi nás už žádali nesčetněkrát,aby jsme používali diskuzi,nebo zbytečně nereagovali na komentáře,které se k receptu nevztahují,ale jak je vidět....škoda slov!Hezký den!
Těsto se rozválí na vale,považovala jsem to za samozřejmost,tak pardon.
Keď je to také "Výtečné ťest", očakávala by som aj "výtečný" popis práce s hotovým cesto: valkať, ťahať, atď.