Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky, ti co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v rozpáleném oleji orestujeme cibuli, přidáme na drobné nudličky nakrájené maso. Zprudka opečeme, ochutíme chilli paričkou a hořčicí, podle chuti. Přidáme kukuřici, žampiony, hrášek, podle chuti osolíme, opepříme. Tuto směs necháme trochu vychladnout a plníme palačinky nejlépe do tvaru batůžku. Batůžky skládáme do vymazané nádoby vedle sebe. Zalejeme kečupem - netřeba šetřit, čím více tím lépe a bohatě posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme při 160 °C, dokud sýr nemá zlatohnědou barvu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|20. 6. 2014 14:37
Palacinky jsem vyzkousela a jsou super!! 8-) Jen jsem pouzila misto normalni mouky mouku zitnou..a dala jen hrasek,kukurici,zampiony,kecup a uzeny a normalni syr.Jinak doporucuji ;-)
michal jakouš
|25. 5. 2010 13:35
bez kečupu je to výborné
Ivana
|12. 5. 2007 18:09
Hledala jsem recept pro návštěvu, aby mi nezabral moc času.toto je výborný tip, palačinky jsem připravila ráno a když přišli kamoši, zapla jsem troubu. Všem nám moc chutnalo.
Anonym
|4. 2. 2006 17:45
Áno, so zeleninou je to tiež výborné, skúsila som aj variantu bez masa- plniť špenátom s riccotou, bolo to fajn.
Katka
|3. 2. 2006 10:39
Moc nám všem chutnalo, já tam přidávám podle chuti mraženou zeleninu a nemá to chybu. Každého s tímto jídlem překvapím.