V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme nejhustší metlu.
2
V kastrolku rozpustíme tuk, kakao a čokolády, které předem rozlámeme na menší kousky. Nevaříme! Necháme zchladnout.
3
Do šlehače s našlehanými vejci a cukrem pomalu vmícháváme studený, ale tekutý tuk s kakaem a čokoládou. Dobře robotem rozšleháme na jemnou hladkou hmotu.
4
Pomocí sáčku s malou hubičkou stříkáme přímo do papírových košíčků. (Do hotové hmoty můžeme přidat mleté mandle, oříšky, jemný kokos nebo malinko kandovaného ovoce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|17. 12. 2006 19:27
Skutecne je tato cokolada vynikajici,pouze doporucuji pouzit vetsi hubicku ale jinak davam za 1
helena vejnarová
|24. 4. 2006 18:32
do formiček sem to nezkoušela tak nevím ale možná ano já to dávám přímo do košíčků a nemusím mýt formičkyale nevím nezkoušela jsem to...
Jana z VM
|11. 11. 2005 07:11
Paní Heleno, nedala by se ta hmota dávat klasicky do formiček a potom vyklopit? Chtěla bych toto udělat na Vánoce a raději z formiček, jak jsme zvyklí. Díky za odpověď.