• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem

autor: Bill
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety dle počtu strávníků
    • cibule hmotnost jako kotlety
    • sýr
    • strouhanka
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Polovinu cibule rovnoměrně rozložíme na dně plechu, na cibuli pokládáme kotlety (kotlety naklepeme a z obou stran posolíme, popepříme).
2
Na kotlety rozložíme zbytek cibule, zasypeme maso strouhankou tak, aby nebylo vidět. Na strouhanku dáme sýr (množství dle chuti), na každý plátek masa dáme kousek másla, vše lehce podlijeme teplou vodou - pro zvýraznění chuti lze přidat menší kousíčky špeku.
3
Pečeme v nejnižší části trouby z obou stran na 200 °C asi hodinu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a cibulí zapečené sýrem

Majolkové kuřecí plátky se slaninou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lin | 15. 10. 2013 11:46

    nějak jsem nepochopila,...to máslo se dává přímo na maso nebo až na ten sýr nahoru? :-))

  • Eva F. | 10. 3. 2013 12:37

    kare na tento sposob je dobry napad, lebo same o sebe je tento typ maska nutne niecim zašťaviť, lebo je suchšie...pochutili sme si.. :-)

  • Matysek M. | 6. 11. 2008 20:08

    No já osobně si myslím, že by bývalo stačilo to nechat v troubě pouze 45min. (teda horkovzdušná). JO a další věc. Dělala jsem to bezlepkově a taky to jde udělat a chutná to dobře.

  • Iva Bednarova | 1. 8. 2006 11:16

    ja bych rekla ze to znamena otocit plechem,nekdy pece trouba vic v zadu nez ve predu,tak aby to bylo rovnomerne.

  • Dagmar | 27. 7. 2006 09:16

    Elo děkuji za radu, taky jsem nad tím přemýšlela, ale maso se většinou peče na vrchní a spodní pečení. A když má někdo plynovou troubu, tak to by nesouhlasilo. Nikdy se neuvádí když se peče maso a nebo koláč z obou stran, to je přece automatické. Je to divné.Nechce se mi to zkazit.

  • ELA | 26. 7. 2006 11:04

    neznamená to pouze to, že trouba je puštěna na spodní i horní výkon? příjde mi to logické

  • Dagmar Rosprimová | 26. 7. 2006 10:48

    Recept vypadá výborně, ale nerozumím na konci péci z obou stran, to se má obracet, ale nedovedu si pedstavit jak když je tam sýr a strouhanka a vlstně nejsou vidět. Děkuji předem za odpověď, moc bych je chtěla vyzkoušet.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Pepř mletý Strouhanka Sůl Sýr Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Velikonoční jidáše

Velikonoční jidáše

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Čokoládový koláč s třešněmi

Čokoládový koláč s třešněmi

Dort srdce

Dort srdce

Úterní salát s rukolou

Úterní salát s rukolou

Dušená kari z dýně v mletém mase

Dušená kari z dýně v mletém mase

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Vynikající vepřové kotlety s cibulí a sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact