Polovinu cibule rovnoměrně rozložíme na dně plechu, na cibuli pokládáme kotlety (kotlety naklepeme a z obou stran posolíme, popepříme).
2
Na kotlety rozložíme zbytek cibule, zasypeme maso strouhankou tak, aby nebylo vidět. Na strouhanku dáme sýr (množství dle chuti), na každý plátek masa dáme kousek másla, vše lehce podlijeme teplou vodou - pro zvýraznění chuti lze přidat menší kousíčky špeku.
3
Pečeme v nejnižší části trouby z obou stran na 200 °C asi hodinu.
kare na tento sposob je dobry napad, lebo same o sebe je tento typ maska nutne niecim zašťaviť, lebo je suchšie...pochutili sme si.. :-)
Matysek M.
|6. 11. 2008 20:08
No já osobně si myslím, že by bývalo stačilo to nechat v troubě pouze 45min. (teda horkovzdušná). JO a další věc. Dělala jsem to bezlepkově a taky to jde udělat a chutná to dobře.
Iva Bednarova
|1. 8. 2006 11:16
ja bych rekla ze to znamena otocit plechem,nekdy pece trouba vic v zadu nez ve predu,tak aby to bylo rovnomerne.
Dagmar
|27. 7. 2006 09:16
Elo děkuji za radu, taky jsem nad tím přemýšlela, ale maso se většinou peče na vrchní a spodní pečení. A když má někdo plynovou troubu, tak to by nesouhlasilo. Nikdy se neuvádí když se peče maso a nebo koláč z obou stran, to je přece automatické. Je to divné.Nechce se mi to zkazit.
ELA
|26. 7. 2006 11:04
neznamená to pouze to, že trouba je puštěna na spodní i horní výkon? příjde mi to logické
Dagmar Rosprimová
|26. 7. 2006 10:48
Recept vypadá výborně, ale nerozumím na konci péci z obou stran, to se má obracet, ale nedovedu si pedstavit jak když je tam sýr a strouhanka a vlstně nejsou vidět. Děkuji předem za odpověď, moc bych je chtěla vyzkoušet.