nějak jsem nepochopila,...to máslo se dává přímo na maso nebo až na ten sýr nahoru? :-))
kare na tento sposob je dobry napad, lebo same o sebe je tento typ maska nutne niecim zašťaviť, lebo je suchšie...pochutili sme si.. :-)
No já osobně si myslím, že by bývalo stačilo to nechat v troubě pouze 45min. (teda horkovzdušná). JO a další věc. Dělala jsem to bezlepkově a taky to jde udělat a chutná to dobře.
ja bych rekla ze to znamena otocit plechem,nekdy pece trouba vic v zadu nez ve predu,tak aby to bylo rovnomerne.
Elo děkuji za radu, taky jsem nad tím přemýšlela, ale maso se většinou peče na vrchní a spodní pečení. A když má někdo plynovou troubu, tak to by nesouhlasilo. Nikdy se neuvádí když se peče maso a nebo koláč z obou stran, to je přece automatické. Je to divné.Nechce se mi to zkazit.
neznamená to pouze to, že trouba je puštěna na spodní i horní výkon? příjde mi to logické
Recept vypadá výborně, ale nerozumím na konci péci z obou stran, to se má obracet, ale nedovedu si pedstavit jak když je tam sýr a strouhanka a vlstně nejsou vidět. Děkuji předem za odpověď, moc bych je chtěla vyzkoušet.