Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme na teflonové pánvičce (olej kápneme jen při první!) velmi pozvolna (já mám na elektr. stupnici do 12 a smažila jsem na stupni 6, tedy v polovině).
2
Smažení je zdlouhavé, ale stojí to za to, při prudším by se lívance pálily. Podáváme s čímkoliv, co máme rádi.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Locika
|22. 10. 2016 13:18
Jsou luxusní, těsto se mi teda vůbec nepálí. Jen jsem dala mnohem méně cukru. Na dvojitou dávku všeho ostatního jsem dala jen dvě lžíce cukru a rozmixovala jsem tam zbytek nedojezeného banánu :) Fakt jsou dobré a jiné už ani nedělám.
Lucka
|9. 11. 2014 13:17
Těsto se mi hned připálilo :-(
Kristy
|29. 7. 2014 13:46
Těsto se mi připaluje, jsem docela hodně zklamaná......