Mně ta želatina netuhne, já bych do toho... A ch jooo :'(
U nás doma velmi oblíbený, akorát jen nepřidávám citonovou kúru se šťávou a čokoládu...Ale to má každý podle chuti. Je moc dobrý a není ani moc sladký, takže opravdu velmi osvěžující..:-)
ten korpus je opravdu kupovaný, proto jsem nazvala dort nepečený, jelikož VY jej péci nemusíte :-) ..jinak jsem ráda paní Řezníčková že Vám drží :-)
Mám za to, že jsem celkem dobrá kuchařka a cukrářka a všechno si doma peču. Jednou jsem ale vyzkoušela koupit dortový korpus, když jsem potřebovala narychlo něco připravit, a od té doby mám doma v zásobě nejméně dva takové korpusy. Nejsou vůbec špatné a jsou fajn, protože jsou sušší, než ty moje domácí a když je natřu - většinou dám zbytek nějakého krému, na to hustší puding, na něj nějaké ovoce - teď jsem dávala mražené ostružiny, trochu je ocukrovala a na ně šlehačku se zakysanou smetanou (všechno takové zbytky). Ale - z nouze ctnost - bylo to vynikající. A od soboty pořád drží dort tvar, nepromáčí se, jako ty moje poctivé korpusy....:))
Klárika, u nás dostať aj kupované korpusy, ktoré pečú v cukrárskej výrobni a sú vynikajúce. Hotový korpus nemusí byť ten v samoške, ktorý má pol ročnú trvanlivosť. Ale myslím, že z tohto receptu nevyplýva, že je kupovaný. Skôr by som ho nenazvala nepečený, pretože ten korpus sa upiecť musí.
No jestli je ten korpus kupovaný, tak nechápu to slovo vynikající. Ale pro začátečníky dobrý recept. Ještě k tomu želé...10 minut umíchávat je moc, tuhne velmi rychle.