Na másle zpěnit cibuli na kostičky, vložit sůl, skoro celý balíček papriky, bobkový list a vložit stehna, osmahnout, podlít vodou a dusit aspoň hodinu.
2
Vyjmout stehna, omáčku zahustit rozkvedlanou moukou s vodou, povařit, rozmixovat, znova povařit, dát smetanu 31%, trošku sojové omáčky a vložit stehna, buď v celku nebo natrhané.
4 kapičky ...tomu to fakt neublíží, naopak ..je tam psáno do omáček je..tak proč neexperimentovat ...ted nedavno mi davala kamoska recept na spagety s cottage , je to odpornej blivajz , vypada to jak kdyby to nekdo vhrl :D smrdi to u vareni , ale je to taaaaaaaaaak luxusni ze to budu delat znova a zkusim to zas obmenit
Evka
|18. 8. 2014 18:11
No protože tam nedala tu sójovou a boblist :-D :-D , to dá rozum :-D
Evičko proč ten úvod " bože,proč........" -to vypadá jako kritika . ;-) Doplnit nebo napsat jak to dělám já . Myslím ,že u receptů kritika nema co dělat- buď pochválím nebo nepoužiji. Já např.také nedávám bobkový list ani sojovku ale ten bobk. list příště zkusím a naopak souhlasím100% s tím celým balením papriky má to pak chuť i barvu ,ostatní je na každém jak má rád .
Nekdo cpe do toho korenovou zeleninu , mrkev apod ..coz mi teda prijde horsi :-D ja delam vzdy kybl omacky takze se tam paprika ztrati a ma to barvu :) bobkac je normal skoro do kazde omacky a sojovky crcnu na oko na smak. Manzelovi delam taky osmazena stehna ale ja treba nesnasim obirani kurete v omacce blééé :D tak si to oberu a zpet vlozim . Kazdy rad jinak, ale tahle se mi osvedcila nezbylo nic ani na zamrazeni :D
Eva
|18. 6. 2014 19:41
Bože, proč celý balček papriky, bohatě stačí trocha, Stehna je lepší opéct podlít, při'dat a podusit, sojovka je zbytečná, nepatří do tohoto jídla, to stejjné bobkový list - nemá v kuřeti na paprice co dělat.
Dají se použít i jiné části kuřete, ale vždy vcelku, natrhané maso vypadá a talíři ohavně.