lžíce
karob
(svatojánský chleba) - možno i více i méně
1
balíček
vlašské ořechy
ořechy
na posypání
čokoládová poleva
Postup přípravy receptu
1
Ořechy buď umeleme nahrubo nebo rozdrtíme paličkou, pak smícháme všechny ingredience dohromady i s ořechy a dáme péct nejlépe na pečící papír. Peče se asi na 160 °C cca 20-30 minut. Po vychladnutí zalejeme polevou a posypeme sekanými či mletými ořechy.
Co je 1 balíček vlašských ořechů?:-D My je máme po pytlích od známých, ani nevím, že se prodávájí v balíčcích:-D
Pavlína Svitáková
|19. 5. 2006 13:04
To je fajn,že je tu recept na karob.Mám ho ještě trochu,tak ho upotřebím.Dík!
Vlaďka Kohútová
|19. 5. 2006 11:44
Gábino, u nás se karobová příp.carobová moučka příp. moučka ze svatojánského chleba prodává běžně v obch.se zdravou výživou a tu tam dávám. S těmi lusky bych to nezkoušela, možná by to ani umlít nešlo.Díky
Gábina
|19. 5. 2006 10:19
Co s tím svatojánských chlebem? Mám doma několik lusků z Řecka, ale nevím, co s tím. To se má umlít? Připadá mi to dost tvrdé.