• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené špekáčky na opékání

autor: renata.frystak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené špekáčky na opékání
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • česnek
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • pivo
    • špekáček

Postup přípravy receptu

1
Do menší misky dáme sojovku, worchester, koření, naředíme troškou piva a nakonec utřeme několik stroužků česneku, zamícháme a těsně před opékáním, kdy máme špekáčky naříznuté, je potíráme touto směsí a nad ohněm opékáme.
2
Podáváme klasicky s chlebem a hořčicí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jarda | 6. 7. 2011 23:10

    :-D máš recht jsou nej......ale globus je vlastně taky soukromník ;)

  • petr nyvlt | 26. 6. 2011 22:27

    špekáčky z Globusu nejlepší. :-)

  • Anet | 1. 8. 2007 18:20

    Souhlasim s Renatou, že nejlepší jsou špekáčky od soukromníků, ale je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju:o))Myslim si, že spousta uzeniny už neni to, co bejvala, ale ti soukromníci se pořád ještě jakš takš držej a jsou vesměs kvalitní (jak který). Jsem z Vysočiny a mám ověřený Humpolecký špekáčky, tak kdo bude mít možnost je vyzkoušet,doporučuju.Jinak tenhle recept zní zajímavě, určo vyzkouším :o))

  • Jana z VM | 24. 4. 2007 07:27

    Tu směs koření míchá vždycky syn do sklenice a máme to na dlouhou dobu - co vím, tak tam dává Adžiku, grilovací koření, majoránku, mletý kmín, trochu lahůdkové pariky, gyros, atd., prostě cokoliv sypkého a pokaždé to má trochu jinou chuť. Na rozpečené špekáčky je to lahoda! Já kupuju klobásky na opékání z Tišnova taky od Steinhausera - jsou výborné a špekáčky z Plusu - od Nováka, nám nejvíc chutnají. Už teď se mi sbíhají sliny....

  • Květa B. | 23. 4. 2007 18:51

    Dobré jsou špekáčky z Makra- jmenují se výběrové špekáčky a vyrábí je STEINHAUSER nebo tak nějak.Kupuji od něj i Libovou klobásu k opékání, i ta je moc dobrá šťavnatá a ne moc mastná.

  • Eva | 23. 4. 2007 16:25

    Můžete nám prosím Jano z VM napsat, jakákoření používáte? A všech 10 druhů? Děkuji

  • Renata Kolářová | 23. 4. 2007 15:50

    špekáčky nejraději kupuju u malých soukromníků řezníků, ti se snaží je nešidit, nenadstavovat moukou a člověk tam když má štěstí zavadí i o kousek masa.

  • Jitka Malinova | 23. 4. 2007 14:54

    opravdu mohu potvrdit, špekáčky z Globusu jsou z masa.

  • barča | 23. 4. 2007 11:25

    Potvrzuji Globus, jsou nejlepší.

  • K K | 23. 4. 2007 11:20

    My máme rádi špekáčky z Globusu - je v nich trošku špíčku, který se pěkně vypeče. špekáčky jsou po upečenípěkně křupavé a hlavně je to maso.

  • Jana | 23. 4. 2007 10:34

    My taky špekáčky na klacku nad ohněm můžeme a dokonce moc rádi, jenže je v poslední době problém koupit opravdu dobré špekáčky na oheň - většinou je to v umělém střívku a vevnitř různé příměsi, hrůza. Nemáte tip, které špekáčky a odkud (prosím v Praze) jsou fakt dobré na oheň? Na ceně nesejde, nejíme je přece denně. Díky

  • Jana z VM | 23. 4. 2007 09:54

    Určitě vyzkoušíme,máme špekáčky nejraději - grilované maso se s nimi nedá srovnat. My je po rozpečení posypeme směsí různého koření ale z 10 druhů.Tento recept bude obměna, už se moc těším. Díky za recept !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Grilování & BBQ
Maso Grilování Svačina Grilování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Pálivá paprika Pivo Sojová omáčka Špekáček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušený špenát

Dušený špenát

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Marinované špízy

Marinované špízy

Mrkvovo-celerový salát

Mrkvovo-celerový salát

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Borůvkový koláč

Borůvkový koláč

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

110
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
23
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…
23
Salát tabouleh
Salát tabouleh
20
Falešná svíčková omáčka
Falešná svíčková omáčka
17
Špagety carbonara
Špagety carbonara

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Aleš Háma v křížku se zákonem: Policejní vyšetřování a trest

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale dát pozor podle stylistky?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Lela Vémola a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

Lela Vémola a operace Arnieho (6 měsíců): Antibiotika, pak kanyla a na sál!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact