• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené špekáčky na opékání

autor: renata.frystak
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené špekáčky na opékání
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • česnek
    • pálivá paprika
    • grilovací koření
    • pivo
    • špekáček

Postup přípravy receptu

1
Do menší misky dáme sojovku, worchester, koření, naředíme troškou piva a nakonec utřeme několik stroužků česneku, zamícháme a těsně před opékáním, kdy máme špekáčky naříznuté, je potíráme touto směsí a nad ohněm opékáme.
2
Podáváme klasicky s chlebem a hořčicí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vylepšené rafaello řezy

Vylepšené rafaello řezy

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivu II.

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jarda | 6. 7. 2011 23:10

    :-D máš recht jsou nej......ale globus je vlastně taky soukromník ;)

  • petr nyvlt | 26. 6. 2011 22:27

    špekáčky z Globusu nejlepší. :-)

  • Anet | 1. 8. 2007 18:20

    Souhlasim s Renatou, že nejlepší jsou špekáčky od soukromníků, ale je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju:o))Myslim si, že spousta uzeniny už neni to, co bejvala, ale ti soukromníci se pořád ještě jakš takš držej a jsou vesměs kvalitní (jak který). Jsem z Vysočiny a mám ověřený Humpolecký špekáčky, tak kdo bude mít možnost je vyzkoušet,doporučuju.Jinak tenhle recept zní zajímavě, určo vyzkouším :o))

  • Jana z VM | 24. 4. 2007 07:27

    Tu směs koření míchá vždycky syn do sklenice a máme to na dlouhou dobu - co vím, tak tam dává Adžiku, grilovací koření, majoránku, mletý kmín, trochu lahůdkové pariky, gyros, atd., prostě cokoliv sypkého a pokaždé to má trochu jinou chuť. Na rozpečené špekáčky je to lahoda! Já kupuju klobásky na opékání z Tišnova taky od Steinhausera - jsou výborné a špekáčky z Plusu - od Nováka, nám nejvíc chutnají. Už teď se mi sbíhají sliny....

  • Květa B. | 23. 4. 2007 18:51

    Dobré jsou špekáčky z Makra- jmenují se výběrové špekáčky a vyrábí je STEINHAUSER nebo tak nějak.Kupuji od něj i Libovou klobásu k opékání, i ta je moc dobrá šťavnatá a ne moc mastná.

  • Eva | 23. 4. 2007 16:25

    Můžete nám prosím Jano z VM napsat, jakákoření používáte? A všech 10 druhů? Děkuji

  • Renata Kolářová | 23. 4. 2007 15:50

    špekáčky nejraději kupuju u malých soukromníků řezníků, ti se snaží je nešidit, nenadstavovat moukou a člověk tam když má štěstí zavadí i o kousek masa.

  • Jitka Malinova | 23. 4. 2007 14:54

    opravdu mohu potvrdit, špekáčky z Globusu jsou z masa.

  • barča | 23. 4. 2007 11:25

    Potvrzuji Globus, jsou nejlepší.

  • K K | 23. 4. 2007 11:20

    My máme rádi špekáčky z Globusu - je v nich trošku špíčku, který se pěkně vypeče. špekáčky jsou po upečenípěkně křupavé a hlavně je to maso.

  • Jana | 23. 4. 2007 10:34

    My taky špekáčky na klacku nad ohněm můžeme a dokonce moc rádi, jenže je v poslední době problém koupit opravdu dobré špekáčky na oheň - většinou je to v umělém střívku a vevnitř různé příměsi, hrůza. Nemáte tip, které špekáčky a odkud (prosím v Praze) jsou fakt dobré na oheň? Na ceně nesejde, nejíme je přece denně. Díky

  • Jana z VM | 23. 4. 2007 09:54

    Určitě vyzkoušíme,máme špekáčky nejraději - grilované maso se s nimi nedá srovnat. My je po rozpečení posypeme směsí různého koření ale z 10 druhů.Tento recept bude obměna, už se moc těším. Díky za recept !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Grilování & BBQ
Maso Grilování Svačina Grilování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Grilovací koření Pálivá paprika Pivo Sojová omáčka Špekáček Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Papriková pomazánka II.

Papriková pomazánka II.

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Špagety alla puttanesca

Špagety alla puttanesca

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

110
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
92
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
78
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
39
Zdobené jidášky
Zdobené jidášky
32
Pečený losos v bylinkovo-parmazánové krustě
Pečený losos v bylinkovo…

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Burešová přiznala trauma z natáčení ZOO: Nutili ji sbírat živou tarantuli!

Burešová přiznala trauma z natáčení ZOO: Nutili ji sbírat živou tarantuli!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Vylepšené špekáčky na opékání
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact