• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
Napište svůj komentář k receptu

Vylepšené rafaello řezy

autor: LadyLenulinka
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 10
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 2
      kelímek smetana ke šlehání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 0,50
      hrnek cukr
    • 1
      balení mandle půlené
  • těsto
    • 2
      ks vejce
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,75
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
  • na posypání
    • 2
      hrnek strouhaný kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si uděláme těsto smícháním 2 hrnků polohrubé mouky s práškem do pečiva, 2 vajec, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek mléka a 1/4 cukru. Těsto vylijeme do předem vymazaného pekáčku (pekáček vymažeme olejem a posypeme hrubou moukou). Ještě před tím, než těsto vložíme do trouby, jej posypeme kokosem smíchaným s cukrem.
2
Troubu předehřejeme na 170°C a pečeme cca 20 minut (každá trouba je jiná, takže čas pečení je jen cca; zda je koláč hotový, poznáme tak, že kokos na povrchu bude mít zlatavý nádech).
3
Mezitím si vyšleháme ze 2 smetan ke šlehání a cukru šlehačku a dáme do lednice.
4
Hned po vyjmutí z trouby koláč rovnoměrně polijeme smetanou ke šlehání a necháme ho vychladnout.
5
Vychladlý koláč posypeme stejnoměrně mandlemi a potřeme šlehačkou, kterou poté ještě posypeme kokosem.
6
Koláč dáme ještě cca na hodinu do lednice, aby šlehačka pořádně ztuhla. Poté už můžeme podávat. :)
7
Přeji dobrou chuť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Banánové řezy

Banánové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mandle půlené Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Smetana ke šlehání Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Zavařená kapie

Zavařená kapie

Salámová pomazánka III.

Salámová pomazánka III.

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

Lehký těstovinový salát s cherry rajčátky

Lehký těstovinový salát s cherry…

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky

Listové tyčinky na sladko

Listové tyčinky na sladko

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

42
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
17
Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou
Luxusní špenátové…
10
Švédský koláč
Švédský koláč
10
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vychytávka ke klasickému řízku
Vychytávka ke klasickému řízku
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
Vynikající Cookies
Vynikající Cookies
Vynikající domácí housky
Vynikající domácí housky
  • Recepty.cz
  • Vylepšené rafaello řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact