Šunkový salám a sýr nastrouháme nahrubo, pórek na kolečka a smícháme mleté maso, sýr, salám, pórek, vajíčko, sůl, pepř a nakrájenou petrželku, přidáme trochu strouhanky a rozprostřeme do pekáče, zalijeme šlehačkou a dáme zapéct, cca 30 minut až se udělá kůrka.
2
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší, vynikající i studené.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Romana K.
|3. 8. 2007 23:19
To mleté maso rozprostřeme po celém pekáčku? Anebo uděláme (nahňácáme) šišku, jak na klasickou sekanou? Děkuji za upřesnění.
Jitka Stara
|18. 3. 2007 20:24
Prosim muzete mi napsat,jaky druh mleteho masa v receptu pouzivate (hovezi nebo veprove ci smes?) a na jakou teplotu v troube se vse zapeka?Rada bych vyzkousela Dekuji predem. Jitka