Slaninu nakrájíme na kostky, dáme do hrnce a necháme ji rozpustit. Poté přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, oloupané a na větší kostky nakrájené brambory, očištěnou zeleninu nakrájenou na kostičky a květák rozebraný na růžičky.
2
Dále rozkrájíme očištěné houby a vše zalijeme vodou. Kořeníme slepičím bujonem, solí, kmínem a libečkem. Vaříme až zelenina změkne. Nakonec hotovou polévku ochutíme česnekem a majoránkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jakub
|8. 12. 2010 13:15
je výbroná... a navíc- já můžu maso všude:-)
Jana Kutačová
|10. 8. 2006 16:57
Anonyme: to je vylepšená bramborsčks,takže proč ne?klasika je opravdu jiná,ale krajově se bramboračky taky liší a každý má tu svou jako tu pravou,klasickou.Myslím,že tohle bude dobrá mňamka..o)
Věra
|10. 8. 2006 07:05
náhodou mě se tato polévka líbí při nebližší příležitosti vyzkouším.Složení je super !