
Taky to dělám, ale místo šunky potřu vykrojený střed chleba dobrou paštikou. Tak to zkusím vyzkoušet i s tou šunkou.
Marsí,Vy si v kuchyni dovedete vyhrát :-)) Může to vypadat hezky.Já znám něco podobného se salámem a sýrem.Ze silnějšího plátku salámu a tvrdého sýra se vykrojí formičkou kolečko a prohodí se to.Sýrové kolečko do salámu a salámové do sýru.Obalí se jako řízek a smaží.
Dámy prubla jsem to, ale trochu jinak. Občíhla jsem to z časáku. Do středu jednoho krajíčku toustového chleba jsem větší srdíčkovou formičkou vykrojila to srdíčko, vykrojený krajíc jsem pak dala na olejem pomazanou pánev a do prostřed krajíce do toho vykrojeného srdíčka jsem nalila rozšlehané osolené vajíčko. Je to super a dobře to vypadá. Dá se to i při troše dobré vůle obrátit. Zkoušela jsem to i s volím okem ( tedy nerozšlehaným vejcem), ale musí se to smažit moc pomalu, aby se to nepřičmoudlo a ten žloutek se dlouho propéká.
A kečup se dává do "těsta" nebo se jím výtvor ochutí až po osmažení?
Ty rajčata a papriky použijeme jako oblohu?