Vykrojíme středy krajíců. Na malé kostky nakrájíme šunku a sýr, přidáme je do rozmíchaných vajec, osolíme a opepříme. Na pánev s rozpáleným tukem vložíme okraje krajíců. Do nich vlijeme směs z vajec a přikryjeme vykrojenými středy. Postupně osmažíme z obou stran a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena Bartošová
|28. 11. 2008 12:12
Taky to dělám, ale místo šunky potřu vykrojený střed chleba dobrou paštikou. Tak to zkusím vyzkoušet i s tou šunkou.
Maruš
|25. 8. 2006 18:58
Marsí,Vy si v kuchyni dovedete vyhrát :-)) Může to vypadat hezky.Já znám něco podobného se salámem a sýrem.Ze silnějšího plátku salámu a tvrdého sýra se vykrojí formičkou kolečko a prohodí se to.Sýrové kolečko do salámu a salámové do sýru.Obalí se jako řízek a smaží.
Marsí
|22. 8. 2006 14:04
Dámy prubla jsem to, ale trochu jinak. Občíhla jsem to z časáku. Do středu jednoho krajíčku toustového chleba jsem větší srdíčkovou formičkou vykrojila to srdíčko, vykrojený krajíc jsem pak dala na olejem pomazanou pánev a do prostřed krajíce do toho vykrojeného srdíčka jsem nalila rozšlehané osolené vajíčko. Je to super a dobře to vypadá. Dá se to i při troše dobré vůle obrátit. Zkoušela jsem to i s volím okem ( tedy nerozšlehaným vejcem), ale musí se to smažit moc pomalu, aby se to nepřičmoudlo a ten žloutek se dlouho propéká.
Eva
|11. 8. 2006 19:02
A kečup se dává do "těsta" nebo se jím výtvor ochutí až po osmažení?