Kuřecí prsa nakrájet jako rybu, uvnitř posolit, posypat červenou paprikou, pepřem a vložit plátek uzené slaniny. Sepnout jedním, dvěma párátky (jehlou), potřít olivovým olejem a nechat přes noc odležet. Před grilováním nechat odkapat olej. Grilovat jen s jedním obracením.
2
Příloha: rýže a zeleninový salát, nebo chléb a kyselé okurky (nakládané, nebo kvašené).
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Andrea
|10. 8. 2006 17:27
Dakujem, u nás je to "Librito" (Knizka) z bravcovej vykostenej karmenádle, do ktorek sa vkladá sunka a syr a potom sa smazí bud na prírodno, alebo v trojobale.Este raz dakujem za vysvetlenie.
Ludmila Vazquez
|7. 8. 2006 22:11
Nejsem autorem receptu, ale rekla bych ze vytvorite tzv. kapsu. Kureci prso polozite na plocho a nozem projedete tak abyste neporusila okraje, ale vnitrek bude oddeleny. Vznikne jakoby kapsicka.
Andrea
|7. 8. 2006 20:24
Co sa tým myslí:"Nakrájat ako rybu?" U nás ryby nakrája predavac.