V míse smícháme 6 ručně rozmíchaných vajec, nastrouhaný eidam, špetku soli, chilli, trochu papriky, propasírovaný česnek, pepř a na jemno nakrájený salám. Směs důkladně promícháme a natřeme z obou stran na krajíce chleba (v případě potřeby směs ještě zahustíme nastrouhaným eidamem). Poté chléb z obou stran dozlatova osmažíme na pánvi.
2
Hotové chleby jemně posypeme bazalkou a podáváme s kečupem či hořčicí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mitril (autorka)
|22. 4. 2008 18:25
Děkuji za kladné komentáře. Vím, že to není převratně originální recept ale dá se poupravit podle chuti na 100 způsobů a to mám ráda.
Veronika Lindner
|20. 4. 2008 19:14
Je to vynikajici rychla vecere.Ja to delam jenom z malym rozdilem,ze do vejce nekrajim salam,a kdyz je vyndam z panve,pokladu je paprikou a cibuli nakrajenou na kolecka.Ale v podstate si to kazdy muze obmenit jak se mu zalibi.Davam za jedna!
Věra N.
|18. 4. 2008 14:44
Evangelino, pro Vás "staré dobré ...", pro naši rodinu nové. Super rychlé jídlo. Děkuji
Evangelina Ciprová
|18. 4. 2008 13:50
Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.
Evangelina Ciprová
|18. 4. 2008 13:50
Staré dobré fransouzské topinky, snad jen trochu vylepšené. Je to moc dobré, ale nic nového.