• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
Napište svůj komentář k receptu

Vychytávka ke klasickému řízku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vychytávka ke klasickému řízku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rohlík
    • řízek řízky obalené v trojobalu
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Den starý rohlík nebo housku nakrájíme na tenké plátky a ty potom na tenké nudličky (asi 2 mm) a necháme trochu oschnout. (Nedoporučuji dělat si je do zásoby, protože přeschlé do sebe sají moc tuku).
2
Tak tedy: jakékoliv řízky obalíme klasicky - mouka, vejce, strouhanka. Potom jednu stranu řízku obalíme znovu ve vejcích a nakonec v nakrájených nudličkách. A pak je klasicky osmažíme, jak jsme zvyklí. Stačí obalovat jednu stranu, aby se maso dobře propeklo i když... je to tak dobré! A navíc: řízek vypadá podstatně větší a je sytější!
3
Já tento recept používám na kuřecí prsní řízky do kterých udělám kapsu a plním plátkem sýra a debrecínky. A i velcí jedlíci mají problém celý řízek sníst.
4
Tuto úpravu doporučovala paní Stella Zázvorková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Havran | 24. 12. 2013 17:28

    Jak zprznit cokoliv. Debilitě fantazie se meze nekladou!!!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 14:52

    Strouhanka ze starších rohlíků,kterou použijete na obalení masa,sýrů...před smažením je určitě lepší než ,,suchá,,-tu používám na zahuštění mleté... .Žlučník se žaludkem sice ódy nepějí,alespoň tolik ,,neřvou,,:-))

  • Radka Nováková | 1. 5. 2007 22:45

    dělám strouhanku jen z měkkých rohlíků, nanasají tolik tuku a jde to výborně na robotu Ronic.

  • Helena Štolbová | 26. 4. 2007 12:31

    Při této úpravě hraje roli i estetické hledisko, protože řízek vypadá jako ježek a s bramborovou kaší a se zeleninovou oblohou nemá chybu.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:23

    Rada: pro ty, kteří vlastní mixér. Natrhám rohlíky a rozmixuji. Mám malý mixérek tak tomu pomáhám přetřepáváním. Vyzkoušejte. Nikdy jsem nezkoušela měkké rohlíky strouhat.

  • mia | 26. 4. 2007 11:18

    to zní dobře,zkusím.já zase zkoušela podle něčeho obalit řízek ve strouhance z měkých rohlíků.strouhá se to sice pracně, ale je to lepší než normální strouhanka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Řízek Rohlík
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Rebarborové čatní

Rebarborové čatní

Jáhlové placky

Jáhlové placky

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Eskymo

Eskymo

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Kynutý beránek

Kynutý beránek

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Cuketové kuličky v…
28
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
27
Houbový guláš
Houbový guláš
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
15
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Brožová drsně o Jílkové: Míše dnes asi přeskočilo

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

Češi a Slováci ohromili šejky: Obří mejdan v Dubaji vedli Slávik s Rolins

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact