• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
Napište svůj komentář k receptu

Vychytávka ke klasickému řízku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vychytávka ke klasickému řízku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rohlík
    • řízek řízky obalené v trojobalu
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Den starý rohlík nebo housku nakrájíme na tenké plátky a ty potom na tenké nudličky (asi 2 mm) a necháme trochu oschnout. (Nedoporučuji dělat si je do zásoby, protože přeschlé do sebe sají moc tuku).
2
Tak tedy: jakékoliv řízky obalíme klasicky - mouka, vejce, strouhanka. Potom jednu stranu řízku obalíme znovu ve vejcích a nakonec v nakrájených nudličkách. A pak je klasicky osmažíme, jak jsme zvyklí. Stačí obalovat jednu stranu, aby se maso dobře propeklo i když... je to tak dobré! A navíc: řízek vypadá podstatně větší a je sytější!
3
Já tento recept používám na kuřecí prsní řízky do kterých udělám kapsu a plním plátkem sýra a debrecínky. A i velcí jedlíci mají problém celý řízek sníst.
4
Tuto úpravu doporučovala paní Stella Zázvorková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Havran | 24. 12. 2013 17:28

    Jak zprznit cokoliv. Debilitě fantazie se meze nekladou!!!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 14:52

    Strouhanka ze starších rohlíků,kterou použijete na obalení masa,sýrů...před smažením je určitě lepší než ,,suchá,,-tu používám na zahuštění mleté... .Žlučník se žaludkem sice ódy nepějí,alespoň tolik ,,neřvou,,:-))

  • Radka Nováková | 1. 5. 2007 22:45

    dělám strouhanku jen z měkkých rohlíků, nanasají tolik tuku a jde to výborně na robotu Ronic.

  • Helena Štolbová | 26. 4. 2007 12:31

    Při této úpravě hraje roli i estetické hledisko, protože řízek vypadá jako ježek a s bramborovou kaší a se zeleninovou oblohou nemá chybu.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:23

    Rada: pro ty, kteří vlastní mixér. Natrhám rohlíky a rozmixuji. Mám malý mixérek tak tomu pomáhám přetřepáváním. Vyzkoušejte. Nikdy jsem nezkoušela měkké rohlíky strouhat.

  • mia | 26. 4. 2007 11:18

    to zní dobře,zkusím.já zase zkoušela podle něčeho obalit řízek ve strouhance z měkých rohlíků.strouhá se to sice pracně, ale je to lepší než normální strouhanka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Řízek Rohlík
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemná tvarohová pomazánka

Jemná tvarohová pomazánka

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Skvělé kakaové věnečky

Skvělé kakaové věnečky

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Játra (nejen) se žampiony

Játra (nejen) se žampiony

Tiramisu

Tiramisu

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

30
Houbový guláš
Houbový guláš
30
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu, a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu, a co máte rádi!

Další doporučené recepty:

Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact