• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
Napište svůj komentář k receptu

Vychytávka ke klasickému řízku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vychytávka ke klasickému řízku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rohlík
    • řízek řízky obalené v trojobalu
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Den starý rohlík nebo housku nakrájíme na tenké plátky a ty potom na tenké nudličky (asi 2 mm) a necháme trochu oschnout. (Nedoporučuji dělat si je do zásoby, protože přeschlé do sebe sají moc tuku).
2
Tak tedy: jakékoliv řízky obalíme klasicky - mouka, vejce, strouhanka. Potom jednu stranu řízku obalíme znovu ve vejcích a nakonec v nakrájených nudličkách. A pak je klasicky osmažíme, jak jsme zvyklí. Stačí obalovat jednu stranu, aby se maso dobře propeklo i když... je to tak dobré! A navíc: řízek vypadá podstatně větší a je sytější!
3
Já tento recept používám na kuřecí prsní řízky do kterých udělám kapsu a plním plátkem sýra a debrecínky. A i velcí jedlíci mají problém celý řízek sníst.
4
Tuto úpravu doporučovala paní Stella Zázvorková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Havran | 24. 12. 2013 17:28

    Jak zprznit cokoliv. Debilitě fantazie se meze nekladou!!!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 14:52

    Strouhanka ze starších rohlíků,kterou použijete na obalení masa,sýrů...před smažením je určitě lepší než ,,suchá,,-tu používám na zahuštění mleté... .Žlučník se žaludkem sice ódy nepějí,alespoň tolik ,,neřvou,,:-))

  • Radka Nováková | 1. 5. 2007 22:45

    dělám strouhanku jen z měkkých rohlíků, nanasají tolik tuku a jde to výborně na robotu Ronic.

  • Helena Štolbová | 26. 4. 2007 12:31

    Při této úpravě hraje roli i estetické hledisko, protože řízek vypadá jako ježek a s bramborovou kaší a se zeleninovou oblohou nemá chybu.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:23

    Rada: pro ty, kteří vlastní mixér. Natrhám rohlíky a rozmixuji. Mám malý mixérek tak tomu pomáhám přetřepáváním. Vyzkoušejte. Nikdy jsem nezkoušela měkké rohlíky strouhat.

  • mia | 26. 4. 2007 11:18

    to zní dobře,zkusím.já zase zkoušela podle něčeho obalit řízek ve strouhance z měkých rohlíků.strouhá se to sice pracně, ale je to lepší než normální strouhanka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Řízek Rohlík
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Banánové muffinky

Banánové muffinky

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Houskové knedlíky - pečené

Houskové knedlíky - pečené

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

69
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
29
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

Další doporučené recepty:

Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact