• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
Napište svůj komentář k receptu

Vychytávka ke klasickému řízku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vychytávka ke klasickému řízku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks rohlík
    • řízek řízky obalené v trojobalu
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Den starý rohlík nebo housku nakrájíme na tenké plátky a ty potom na tenké nudličky (asi 2 mm) a necháme trochu oschnout. (Nedoporučuji dělat si je do zásoby, protože přeschlé do sebe sají moc tuku).
2
Tak tedy: jakékoliv řízky obalíme klasicky - mouka, vejce, strouhanka. Potom jednu stranu řízku obalíme znovu ve vejcích a nakonec v nakrájených nudličkách. A pak je klasicky osmažíme, jak jsme zvyklí. Stačí obalovat jednu stranu, aby se maso dobře propeklo i když... je to tak dobré! A navíc: řízek vypadá podstatně větší a je sytější!
3
Já tento recept používám na kuřecí prsní řízky do kterých udělám kapsu a plním plátkem sýra a debrecínky. A i velcí jedlíci mají problém celý řízek sníst.
4
Tuto úpravu doporučovala paní Stella Zázvorková.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Havran | 24. 12. 2013 17:28

    Jak zprznit cokoliv. Debilitě fantazie se meze nekladou!!!

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 14:52

    Strouhanka ze starších rohlíků,kterou použijete na obalení masa,sýrů...před smažením je určitě lepší než ,,suchá,,-tu používám na zahuštění mleté... .Žlučník se žaludkem sice ódy nepějí,alespoň tolik ,,neřvou,,:-))

  • Radka Nováková | 1. 5. 2007 22:45

    dělám strouhanku jen z měkkých rohlíků, nanasají tolik tuku a jde to výborně na robotu Ronic.

  • Helena Štolbová | 26. 4. 2007 12:31

    Při této úpravě hraje roli i estetické hledisko, protože řízek vypadá jako ježek a s bramborovou kaší a se zeleninovou oblohou nemá chybu.

  • Věra | 26. 4. 2007 11:23

    Rada: pro ty, kteří vlastní mixér. Natrhám rohlíky a rozmixuji. Mám malý mixérek tak tomu pomáhám přetřepáváním. Vyzkoušejte. Nikdy jsem nezkoušela měkké rohlíky strouhat.

  • mia | 26. 4. 2007 11:18

    to zní dobře,zkusím.já zase zkoušela podle něčeho obalit řízek ve strouhance z měkých rohlíků.strouhá se to sice pracně, ale je to lepší než normální strouhanka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Olej Řízek Rohlík
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Odpalované větrníčky s vanilkovou nápní

Odpalované větrníčky s vanilkovou…

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Plněná cuketa II

Plněná cuketa II

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Mrkvový dort s tvarohovým krémem

Mandarinková mňamka

Mandarinková mňamka

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Džem z rakytníku

Džem z rakytníku

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

52
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
38
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Krémová kari polévka s…
35
Čevapčiči
Čevapčiči

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

Lucie Borhyová předala Bulovce: Postel za milion!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná česnečka z uzených žeber
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná fazolová polévka se zakysankou
Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Vydatná rajská polévka s masovými…
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšené rafaello řezy
Vylepšený nepečený dort
Vylepšený nepečený dort
  • Recepty.cz
  • Vychytávka ke klasickému řízku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact