Výborný a rychlý borůvkový koláč s…
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Výborný karamelový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, na kolik stupnů by se měl péct v kameninové formě na velkého beránka? Děkuji za odpověd a beránka určitě zkusím ;-)
Beránek je vynikající, kyprý, vláčný, prostě výtečný. Z jedné dávky jsem upekla dva menší (forma 24cm x 12 cm). Vyklopit šel krásně, neulomil se mi ani kousek. Dávám za jedna a ukládám do receptů:-)
Pravý upírský bramborák
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Pečená vinná klobása na pivě
Bramborové placičky se špenátem
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Mléčná žampionová omáčka
Bramborovo-špenátová polévka
Slaný chřestový koláč
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení