Výborný a rychlý borůvkový koláč s…
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Výborný karamelový likér
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý den, na kolik stupnů by se měl péct v kameninové formě na velkého beránka? Děkuji za odpověd a beránka určitě zkusím ;-)
Beránek je vynikající, kyprý, vláčný, prostě výtečný. Z jedné dávky jsem upekla dva menší (forma 24cm x 12 cm). Vyklopit šel krásně, neulomil se mi ani kousek. Dávám za jedna a ukládám do receptů:-)
Zeleninová polévka s rýží
Tvarohové smaženky jako dezert
Posvícenské koláče z r. 1900
Špekové knedlíky pro silné muže
Bramborové placky se špenátovým…
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Francouzský máslový koláč Chinois
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Kapustové drny z pánve
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory