• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Napište svůj komentář k receptu

Výborné zapečené kuřecí s tatarkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 600
      g kuřecí maso stehýnka, prsa, špalíčky - dle chuti
    • 2
      ks cibule větší
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      lžíce máslo na vymazání pekáčku
    • 1
      sklenice tatarská omáčka light či obyčejná
    • 150
      g sýr plátky 100 -

Postup přípravy receptu

1
Vymažeme pekáček kouskem másla, na něj poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, pak kousky kuřete, osolíme, opepříme dle chuti. Pak zalijeme celou tatarkou (někdy, když mám víc masa naředím tatarku půlkou bílého jogurtu asi 75 g). No a nakonec zakryjeme plátky sýra. Nejprve pečeme asi 20 min na 250 °C zakryté, poté odkryjeme a ještě pečeme, aby sýr pěkně zrůžověl. Cibulka pustí dost šťávy, tatarka udělá taky své, takže masíčko je náramně šťavnaté a křehoučké. Někdy dáváme na přilepšenou na vrstvu masa i šunku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené kuřecí s tatarkou

Zapečené kuřecí s tatarkou

Smažený sýr s brusinkovou tatarkou

Smažený sýr s brusinkovou tatarkou

Zeleninové placičky s tatarkou

Zeleninové placičky s tatarkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 4. 9. 2013 16:51

    Tento recept je prostě výborný. Moc jsme si na něm s přítelem pochutnali. Jednoduché, rychlé a chutné :-)

  • Blanulinka | 5. 6. 2012 23:40

    Mňamka.. <3 Pochutnali jsme si.. Přidala jsem podle rady rajčata a jako přílohu jsme měli těstoviny.. :)

  • hasickat | 6. 8. 2011 15:01

    My tohle jídlo milujeme :o) a jako přílohu nejlépe bramborovou kaši. Tattarka stačí pdole mě malá, ale pokud nás je víc, přidáme k tomu malý bílý jogurt. Dávám 1 :-)

  • MartikK
    MartikK | 20. 3. 2011 12:58

    Měli jsme dnes k obědu, moc nás to nezaujalo. Co se týká množství tatarky dávala jsem na pekáč velikosti 20x35 cm 350ml tatarky. Pokud bych dělala znovu nejspíš bych cibulku nejprve zpěnila na másle, takto zůstala poměrně tuhá; a kuře bych nakrájela na menší kousky, aby se lépe propeklo a mělo možnost nasát více chutě cibulky a tatarky a též bych ho více okořenila. Celkově hodnotím za 2.

  • Zdena z JM | 15. 3. 2011 12:27

    Docela lákavý recept.Akorát 1 sklenice tatarky je dost široký pojem.Můžete napsat někdo,jak velkou sklenici jste použili?Děkuji za odpověď.

  • Lenka | 8. 10. 2010 21:13

    Myslíte, že by se to dalo udělat z krůtího masa?

  • fabian
    fabian | 8. 10. 2010 08:01

    Vyzkousel jsem, protoze jsem na recept mel ingredience po ruce:). Nebylo to spatne. Diky asi by me opravdu nenapadlo zapekat neco s celou tatarkou:)

  • Táňa Tylečková | 28. 3. 2009 11:50

    Vynikající recept, já dávám na kuřecí prsa na plátky rajčata a výsledek je luxusní, jíme to s rýží

  • Ivana Samcová | 28. 9. 2008 15:11

    Prostě vynikající kuřátko a ta cibule se sosíkem... Příště dám tři cibule, dneska jsem se musela krotit, abych nějakou nechala. Na jedno kuře jsem dala pytlík tatarky (Poličanky - 100 g), u kuřete byl i pytlík s kořením, trochu jsem ho tím posypala. Jako přílohu jsem dala klasicky uvařené brambory. Jak píše paní Jana, kuřátko je opravdu krásně šťavnaté a křehoučké.Mňam!

  • Vlaďka Dary | 7. 3. 2008 18:06

    Tenhle recept nemá chybu,dávám velkou 1! Dnes jsem udělala k obědu,chrochtali jsme blahem:-)Zapečené brambory s pórkem nebo zapečené těstoviny s pórkem a vejcem jako přílohu...prostě mńam!

  • Martina | 7. 3. 2008 15:38

    Dělala jsem k obědu, máslo jsem ani nepoužila, i tak to bylo docela tučné, ale moc moc dobré. Budu dělat častěji!!!

  • Irena Klasová | 26. 11. 2007 13:54

    A jak má být velká tatarka? Děkuji

  • Jana Kulakevičová | 21. 11. 2007 15:47

    janka: no dobré jsou vařené brambory,nebo hranolky....je to takové "univerzální jídlo" takže se dá jíst skoro se vším...ale s knedlíkama ne... :o))

  • janka | 20. 11. 2007 10:27

    A jakou přílohu k tomu???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Sůl Sýr Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Guláš v papiňáku

Guláš v papiňáku

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Rajčatový krém z čerstvých rajčat

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
31
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
12
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
11
Máslové řízky
Máslové řízky
10
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Levandule: Provoní i léčí

Levandule: Provoní i léčí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

Kolečko o novém filmu Kouzlo derby: Langoš neměl styk s žádnou ženou! Proč odmítl Most 2?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné šunkofleky
Výborné šunkofleky
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné zázvorky
Výborné zázvorky
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý borůvkový koláč s…
  • Recepty.cz
  • Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact