• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborné špízy
Napište svůj komentář k receptu

Výborné špízy

autor: teresa
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
Výborné špízy
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová panenka
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks cibule
    • anglická slanina
    • cherry rajčátka
    • 500
      g brambory
  • Marináda
    • olej
    • pepř mletý směs
    • bylinková sůl

Postup přípravy receptu

1
Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Marinujeme v oleji s pepřem a bylinkovou solí nejméně jednu hodinu.
2
Mezitím si nakrájíme zeleninu a slaninu na podobně stejné kousky jako maso. Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na silnější plátky, které pokládáme přes sebe do vymazaného pekáče.
3
Na špejli napichujeme rajče, maso, slaninu, červenou papriku, cibuli, zelenou papriku - vše opakujeme až do konce a uzavřeme vždy rajčátkem. Hotové špízy klademe na brambory a pečeme v předehřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné Raffaelo II.

Výborné Raffaelo II.

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné buchty

Výborné buchty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eminka25 | 22. 10. 2013 20:50

    Dnes vyzkoušeno a jsou výborné,rychlé a jednoduché :o)

  • recepty73
    recepty73 | 24. 10. 2010 14:03

    Nechal jsem se inspirovat!Zelená paprika se sice nekonala,leč nebyla a na některé špízy jsem musel napíchnout kousek buřtíka,pro našeho tatíka :-)!V oleji s kořením jsem marinoval vše,nejenom panenku=po napíchnutí jsem potřel mašlovačkou a dal odležet.Brambory jsem vařil extra,tak velký alobal jsem něměl,balíčky se mi dělat nechtěly.Výsledek byl super!Určitě jsem nedělal naposledy!

  • Kateřina Bártová | 11. 3. 2008 13:35

    Tak to je to pravé co jsem hledala dnes k večeři :O) Zkusím, otestuji na manželovi a dám vědět.

  • Irena Klasová | 11. 3. 2008 09:13

    A jak dlouho se špízy pečou? Děkuji

  • Anna | 11. 3. 2008 06:48

    Je to velmi inspirativní.Za 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Špízy
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Bylinková sůl Červená paprika Cherry rajčátka Cibule Olej Pepř mletý Vepřová panenka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Ovocný dort

Ovocný dort

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Babiččina postelová rýže

Babiččina postelová rýže

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Božský čokoládový dort

Božský čokoládový dort

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Doporučujeme

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

29
Rybízová šťáva za studena
Rybízová šťáva za studena
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
19
Dýňová tortila
Dýňová tortila
19
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…

Zajímavé články

3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
AHA.cz Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Markéta Konvičková ukázala světu... Tetování v rozkroku!

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Letní hity z Wimbledonu: Tyhle ultra trendy kousky nebudete chtít sundat celé léto!

Ženy.cz Když hysterka… je váš muž!

Když hysterka… je váš muž!

Blesk.cz Bachelor Solfronk a jeho Sabina zažehnali krizi: Opět přijala jeho růži

Bachelor Solfronk a jeho Sabina zažehnali krizi: Opět přijala jeho růži

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Nejlepší manželky podle jména: Patříte mezi ně i vy?

Další doporučené recepty:

Výborné plněné papriky
Výborné plněné papriky
Výborné provensálské kuře
Výborné provensálské kuře
Výborné Raffaelo II.
Výborné Raffaelo II.
Výborné šunkofleky
Výborné šunkofleky
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné tortilly s rajčatovou salsou
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
  • Recepty.cz
  • Výborné špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact