Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Guláš v papiňáku
Sekaná podle Itala
Cheesecake IV.
Houbová smetanová omáčka
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek