Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Chobotnice po athénsku
Tvarohová buchta tříbarevná
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Lemon Cheesecake
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Bramborový koláč s tuňákem
Placičky z brokolice a cukety
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci