Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Husí játra jako předkrm
Pangas raz dva
Kapr pečený s bylinkami na másle
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Palačinky s jahodovým přelivem
Broskvové řezy II.
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Krkovice se zelím
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka