Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Sýrová pomazánka s česnekem
Kachna po staročesku
Rakouský bramborový salát
Sekaná z ovesných vloček
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Omáčka "šufrung" na špagety
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Hovězí sendvič s nakládanými…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek