Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Labužníkova kuřecí stehna
Jablečný koláč s ořechy
Rajská omáčka, která se musí povést
Kořeněné špízy s pórkem
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Pivní marinované špízy
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek