Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Fazole z Vysočiny
Nakládaný bůček
Crepes suzette - palačinky po…
Zapečená brokolice se žampiony
Švestkové knedlíky II.
Salát z červené řepy s křenem II.
Rýžový nákyp s meruňkami
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Grilovaná krkovička se zeleným…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér