Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Hovězí na červeném víně
Hlávkové zelí s těstovinami
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Hrníčkový mazanec
Kompotová buchta na plech
Gratinované brambory III
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Fazolová polévka s domácími flíčky
Kuřecí kousky s bulgurem
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake