Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Díratá buchta z čokoládových figurek
Čočka žravka
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Domácí lečo s česnekem
Bramborovo-sýrové lívance
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Cibulová polévka podle Marušky
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi