Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Tatarský biftek
Tvarohové řezy sypané
Plněné ořechy IV.
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Fazole s kroupami a slaninou
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek