Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Květákový nákyp jako příloha
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Kuřecí prsa v slanině
Šlehačkový koláč s rebarborou
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Okoun na másle a kmínu
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Utopenci podle Gajzy
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem