Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Husí játra jako předkrm
Karbanátky z filé
Pomazánka na jednohubky
Hrachová polévka s domácími…
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Salát Caesar II.
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Kvašený zeleninový salát Pickles
Zelňáky se zelným salátem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky
Rumové kuličky s kokosem