Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Pštrosí vejce II.
Černá buchta jednička
Klobásová pomazánka
Smažené plněné kapustové listy …
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Tiramisu z pomazánkového másla
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky