Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Kuře a la kachna II.
Šopský salát jinak
Pórková polévka se slaninou
Smaženice z ředkviček
Neobvyklý kuskus
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Angreštový pudink s černým rybízem
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek