Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Klasická hovězí roláda
Salát Caesar
Cizrna na italský způsob III.
Bazalkové tofu
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Vepřové maso s celerem
Čokoládové tartaletky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek