Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Tvarohová bábovka IV.
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Bábovka s jablky a šlehačkou
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Koláč s tvarohem a jablky
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory