Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Tvarohová bábovka III.
Kuřecí závitky s nivou
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Vejce na maďarský způsob
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…