Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Grilované kuře
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Nevařená rybízová šťáva
Babiččin koláč
Vepřové řízečky s nivou a smetanou
Bramborová polévka s houbami a…
Koleno v alobalu na grilu
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory